Körsång är någonting som alla kan delta i. Det har dessutom många positiva effekter, som ökat koncentration och ökad samarbetsförmåga. Detta gör körsång till en både rolig och nyttig aktivitet som avbrott på en konferens, ett event eller en kick-off. Emma ger regelbundet workshops på många olika nivåer. Ofta används körsången som en pausaktivitet i ett företagssammanhang. Med sina unika övningar och sånger som enkelt skapar stämmor och sånger som snabbt låter bra även med otränade, ovana röster ger workshopen deltagarna en känsla av att tillsammans kan de klara av allt!

Gruppstorleken varierar kraftigt, liksom tiden och sångarnas bakgrund. Det kan vara allt från 10 till 300 deltagare som arbetar tillsammans från 15 minuter upp till ett par timmar. Emma arbetar både med workshops i företagssammanhang, där sångbakgrunden ofta är väldigt blandad, men även som gäst i körer som vill ha en workshop som ett inspirerande inslag i de vanliga repetitionerna. Vilken inriktning workshopen skall ha bestäms tillsammans av Emma och er kontakt. Det kan vara svensk folkmusik, afrikansk musik, klangimprovisation eller sceniskt uttryck.

Emma har tidigare arbetat med företag som SKL (Sveriges Komuner och Landsting) och MSL group, Föreningen Unga Örnar och körer som Collagekören och Klamparekören, utöver löpande verksamhet med sina egna körer.

Joomla templates by a4joomla